Consultatie Gratuita Copii

Consultatie Gratuita Copii

18.02.2012

Fii cool cu tatuaje dentare!

Tatuaje dentare

Ce sunt bijuteriile dentare? De ce se poarta?

Tatuajele dentare sau mai bine zis bijuteriile dentare, sunt accesorii cosmetice pentru dinti, care evidentiaza zambetul stralucitor, se recomanda sa purtati atunci cand aveti dantura perfecta cel putin aparent si dinti albi. Aplicarea bijuteriei dentare se face in aprox 10 minute fara sa afecteze dintele, lipirea bijuteriilor dentare se face cu o substanta speciala utilizata in stomatologie.
Este foarte important sa aveti detartrajul cu ultrasunete sau mecanic si

periajul profesional efectuat inainte de aplicarea bijuteriilor dentare – dupa care aplicam o picatura de substanta demineralizanta pe locul unde se doreste a fi pus strasul dentar, iar dupa 15 – 20 de secunde se curata si se aplica adezivul care va tine tatuajul dentar.Se fotopolimerizeaza cu lampa aproximativ un minut, dupa care pe dinte, se pune bijuteria dentara cu putin material din compozit transparent, dupa care in final se actioneaza din nou cu lampa de fotopolimerizare si apoi se finiseaza toata portiunea din jurul strasului dentar.
Bijuteriile dentare (tatuajele) se regasesc in diferite forme si culori, care confera un aspect placut, atractiv, interesant si modern, iar materialele si dimensiunile difera.
Bijuteriile dentare pot fi realizate din metale nobile (aur galben de 22 k sau 24k si aur alb18 k) relativ simple si/sau cu pietre pretioase diamant, rubin, safir, agat sau bijuterii dentare din zirconiu si prelucrate in forma de briliant sau forma florala, inima, cristal de diferite culori si multe alte variante in functie de gust.



Programeaza-ti vizita la Cabinetul Stomatologic Venus Dent la tel: 0720.372.704

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu